Monday, 23 November 2015

Family Day di Legoland,Johor Bahru

Hi Guys,
    Today,saya nak share lagi trip saya di Legoland.Saya pergi Legoland ni tahun lepas.Boleh  tahan lah main dekat situ.Kalau orang tanya saya, "awak suka legoland ke sunway lagoon?" saya akan cakap "dua-dua" sebab dua dua best,dua dua banyak permainan yang bezanya....Legoland banyak lego dan Sunway Lagoon pulak banyak air.
    Jadi,masa tu flight masa pagi.Dari Bintulu ~>Kuching and Kuching ~>Johor.Kami sampai kira kira nak malam sebab flight kami dari Kuching masa tu petang.
 Masa tu dalam bas...saya taktau kenape saya buat posing macam tu hihi :p
 Kami dalam perjalanan nak pergi ke Legoland.Kat situkan kita perlu jalan...
 Bila dah beratur depan tu untuk bagi tiket....saya jumpa lah orang pakai costume lego tu jadi saya tangkaplah gambar
Masa tu depan tandas...kami tangkaplah gambar kat situ 
Kami semua taktau nak pergi mana masa tu sebab banyak yang belum bukak.Legoland tu kan luas.Jadi,sapa yang pernah pergi tu faham lah :)
Saya and abah saya masa tu dekat boating school.Masa nak gerakkan boat tu keras gila..
 Kami dekat istana tu,saya masa tu dah letih,jadi malas nak tangkap gambar XD
 Kami lalu surau masa tu...jadi jumpalah dengan orang yang nak pergi surau tu (saya rasa surau tu kat belakang)
And masa nilah paling sedih :( ....terpaksa keluar dari situ sebab Legoland dah nak tutup 

Well,sebenarnya banyak lagi gambar yang saya nak share tapi...lenguh badan duduk depan leptop ni lama sangat.Jadi, in sha allah saya akan publish next post tapi tak tau bile XD.... so,BABYE 
XoXo,
Khairina Zahari

1 comment: