Friday, 18 December 2015

Confirm....My Second Blog!

Haluuu Guys!

Saya nak cakap sesuatu.....yang saya betul-betul confirm ada blog baru.Sebelum ni,saya dah dua kali delete sebab tak sure sangat.Blog tu untuk saya guna untuk buat giveaway.Oh ya,cuba korang fikir,kalaukorang buat banyak banyak giveaway dekat blog kan macam tak kemas.So,saya buatlah baru.Tapi,saya boleh je buat giveaway dekat blog ni tapi...untuk kalau dia tag blog ni.Kalau saya yang join,saya pakai blog tu.Ok,nama blog tu KhairinaVogue (vogue lah sangat) taktau nak letak apa,letak jelah....usyar usyar lah sikit....follow ke hehe.-->tekan sini <--.Jadi,tu je saya nak cakap.

My Second Blog!!
XoXo,
KhairinaZahari

No comments:

Post a Comment