Monday, 7 December 2015

Sorry...

Hi Guys!
    I'm here..mesti korang fikir kenape saya tak publish ape-ape..Saya sebenarnya busy (tapi taklah busy sangat)...cuma ada kerja sikit bukan kerja ofis ye hehe...Saya jarang dapat bukak sebabada masalah...tu je,kalau korang nak tau...takyah taulah hihi (jangan marah).Sebenarnya,next year saya dh nak UPSR jadi taknak selalu online (saya belajar,tapi bk setiap hari XD) and taktau nak tulis ape..tapi kalau delete rugi jelah sebab mungkin tahun depan banyak saya nak kongsikan (maybe).Jadi,siapa yang blogwalking tu...saya nak minta maaf and dengan followers saya...saya pun nak minta maaf sebab tak publish ape ape...saya harap korang maafkan saya :D...So,tu je saya nak cakap...jadi saya nak minta diri dulu.
 
(image by googles)
 XoXo,
KhairinaZahari

4 comments: