Thursday, 6 October 2016

Hey,I'm Back Again!!

αѕѕαℓαмυαℓαιкυм,
        Hi Guys! It's me Khairina.So,sekarang ni dah bulan 10,saya dah tak on selama.....3 bulan. Ini disebabkan ada ujian iaitu ujian UPSR! Jadi saya mohon maaf sebab lamaaaaaa tak update blog..Biasalah busyy...well,Upsr dah habis,saya still susah nak on sebab saya tak ada laptop @komputer 😢😢😢😢...ini pun guna telefon.

#Apa perasaan selepas UPSR?

Rasa happy,sedih jugak sebab belajar kurang sikit and rasa tak lama lagi nak tukar sekolah [tak taulah macam mana cikgu dekat sekolah menengah nanti]...tu jelah kut

#Senang tak ujian?

Nak cakap senang tu takut riak pulak,alhamdulillah...boleh jawab

.
.
.
Tu je kut rasanya soalan yang orang selalu tanya...Jadi,tu jelah...Selamat Malam!

     

                                                    XoXo,
                                   кнαιяιиαzαнαяι

Sunday, 12 June 2016

I'm Back!

ASSALAMUALAIKUM W.B.T AND HI GUYS!


Setelah 6 bulan saya tak on.....haaa! Gila lama....Dapat jgk on...hmmm...sebenarnya ayah saya dh tukar monitor baru.So,saya taktau macam mane nak bukak jadi saya tengah fikir nak beli laptop or tak? Jadi,saya nak cakap Happy New Year,Happy Chinese New Year,Selamat Hari Gawai dan Selamat Berpuasa....Wow!!!! Banyaknya saya tinggal....
.
.
.
Now,I'm 12 years old...Tak lama lagi UPSR...Omagad!!Doakan saya ye..Sekarang saya tgh study,tapi teringat blog yg lama dh tak kacau,jadi saya meriahkan balik..

#Apa pengalaman awak pada tahun 2016?
Pengalaman saya ialah dapat no.2 untuk pidato piala diraja,pergi Kem Mukhayyam Al-Abrar di Kolej Permata Insan,hmmm masa tu duduk asrama adalah boring sikit sbb kami tak sama dgn bdk Pra-Kolej...Dia normal sikit hidup....Ktkorg tak...mane ade beriadah ape bende semua tuu...

#Target UPSR 2016?

Of Course lah 7A! Sekarang ni pra-upsr saya dapat 2A je....harap nanti meningkatlah sikit :P....esok dah gerak gempurrrrrrrr

#Apa apa nak cakap?

Yep...Saya just nak cakap Selamat Hari Raya Aidilfithri kepada semua umat islam sbb mungkin raya saya tak on haha...jadi masa puasa jgn ponteng haaa nanti tak dapat duit raya :)) (waaaa duit rayaaa)

 

That's all from me,
KhairinaZahari