Thursday, 6 October 2016

Hey,I'm Back Again!!

αѕѕαℓαмυαℓαιкυм,
        Hi Guys! It's me Khairina.So,sekarang ni dah bulan 10,saya dah tak on selama.....3 bulan. Ini disebabkan ada ujian iaitu ujian UPSR! Jadi saya mohon maaf sebab lamaaaaaa tak update blog..Biasalah busyy...well,Upsr dah habis,saya still susah nak on sebab saya tak ada laptop @komputer 😢😢😢😢...ini pun guna telefon.

#Apa perasaan selepas UPSR?

Rasa happy,sedih jugak sebab belajar kurang sikit and rasa tak lama lagi nak tukar sekolah [tak taulah macam mana cikgu dekat sekolah menengah nanti]...tu jelah kut

#Senang tak ujian?

Nak cakap senang tu takut riak pulak,alhamdulillah...boleh jawab

.
.
.
Tu je kut rasanya soalan yang orang selalu tanya...Jadi,tu jelah...Selamat Malam!

     

                                                    XoXo,
                                   кнαιяιиαzαнαяι

No comments:

Post a Comment